Gysinge Lattiavaha 1 L

22,00 €
Sisältää alv:n

Puhdistava ja suojaava lattiavaha 1 litra. 

Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Juokseva, tuoksuton vahaliuos. Soveltuu kovien lattioiden puhdistamiseen ja suojaamiseen, mm. maalatuille puulattioille, kivilattioille, klinkkerilattioille, öljytyille tiililattioille sekä korkki- ja linoleummatoille. 

Sopii erinomaisesti lattioiden moppaukseen. Erittäin hyvä pellavaöljymaalilla maalatuille lattioille, sillä liuos ylläpitää lattiamaalin värin raikkauden ja tekee samalla lattiasta helpommin puhdistettavan ja paremmin likaa hylkivän. Vahaliuoksen etu on se, että sitä voi käyttää perus puhdistukseen kaikille lattiatyypeille kaikissa huoneissa, riippumatta materiaalista

Vahaliuosta kuuluu käyttää vain laimennettuna pellavaöljymaalilla maalattujen lattioiden käsittelyyn ja ylläpitoon alla olevan annosteluohjeen mukaisesti.

Kuivia linoleumlattioita voi käsitellä laimentamattomalla vahaliuoksella niin, että liuosta sivellään lattiaan kunnes pinta on kyllästetty. Kyllästyksen jälkeen pinnan voi kiillottaa kiillotussienellä tai kiillotusrievulla.

Käyttökohteet

Kovien lattioiden, kuten kivi-, korkki-, linoleum-, tiili- ja maalattujen puulattioiden puhdistukseen, suojaukseen ja ylläpitoon.

Huonekaluille

Erinomainen tuote pellavaöljymaalilla maalatuille huonekaluille tai muulle kiinteälle sisustukselle, joille tahdotaan saada kirkkaampi ja paremmin likaa hylkivä pinta. Sivele laimentamatonta vahaliuosta pinnalle ja anna sen kuivua muutama tunti. Kiillota sitten pinta pehmeällä puuvillaliinalla.

Annostelu

Arkisessa ylläpitopuhdistuksessa sekoitetaan 0,2-1 dl lattiavahaa, tai enemmän, 10 litraan haaleaa vettä. Sekoitussuhde riippuu pinnan likaisuudesta.

Kuivien ja mattapintaisten öljymaalilla maalattujen lattioiden käsittelyyn annostellaan lattiavahaliuosta 30-100% ja loput haaleaa vettä.

Ominaisuudet

Riittoisa. Hyvä valinta ympäristöä ajatellen, verrattuna ympäristöä kuormittaviin kiillotusaineisiin.

Sisältö

Juokseva vaha, vesi, tensiidit. Tuoksuton.

Säilytys / Varastointi

Viileässä, mutta pakkaselta suojattuna.

2931
2 Tuotteet

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Saatat pitää myös